Om oss

Daylight Nordic AB har agenturet for Solatube® Dagslyssystem i Norden. Solatube® Dagslyssystem ble oppfunnet og lansert på markedet for over 25 år siden. Solatube® Dagslyssystem eier mange forskjellige patent. Det rørformede dagslyssystemet/lystunnelen er først på markedet med å bringe inn dagslys på mørke plasser som dagslyset vanligvis ikke kommer inn. Dette energisparende produktet har den høyeste kvaliteten og den mest avanserte teknologien som finnes på markedet idag.

Distribusjon av våre lystunneler skjer hovedsaklig via Daylight Nordic AB i Gøteborg, der vi distribuerer til hele Norden og vårt voksende nettverk av installatører. Vi tilbyr hver enkelt kunde beste mulige servise gjennom å skreddersy det energisparende dagslyssystemet Solatube slik kunden vil ha det.

Vi har et nært samarbeid med arkitekter, entreprenører og eiendomsutviklere for å hjelpe dem med å bygge inn dagslys i sine prosjekter. Dette gir bedriftene en mulighet til å medvirke, til både et bedre arbeidsmiljø for de ansatte, og et bedre og renere miljø.

Vår målsetting er å gi alle mulighet til dagslys i alle slags byggninger.

Organisasjoner vi har valgt å støtte trykk her.